Elnyert támogatások

Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2021.

Alapítványunk 2021-ben a NEAN-KP-1-2021/3-000025 azonosító számú normatív pályázatával 33.400 forint támogatásban részesült, mely összeget működési kiadásokra (irodaszerek beszerzése, bankköltség fedezése) használtunk fel.

Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2021.

Alapítványunk 2021-ben a NEAG-KP-1-2021/3-000002 azonosító számú pályázatával eszközök beszerzésére nyert el támogatást összesen 300.000 forint összegben. A projekt során zenei eszközök (hangfal, mikrofon), multimédiás eszköz (tablet és tablettok, mobil projektorvászon) és a Magyar Bibliatársulat által készített új fordítású bibliák kerültek beszerzésre.

Ezek az eszközök az alapítvány keresztyén missziós tevékenységét erősítik, mely feladat az alapítvány cél szerinti alapfeladata. A mobil eszközök révén lehetőség nyílik arra, hogy az alapítvány közösségi tereken,  köztereken és egyéb nyilvános helyeken, valamint a Nagykáta-Tápióvidéki Református Egyházközség templomaiban a zene segítségével missziós tevékenységet folytasson. Önkénteseink zenei tudással rendelkeznek és az eszközök beszerzése révén az ehhez szükséges technikai feltételek is rendelkezésünkre állnak már.

A hangfal és a mikrofon a meglévő szintetizátor erősítéséhez, illetve az előadások, missziói tevékenységek végzéséhez adnak technikai hátteret. Ezzel magasabb színvonalon és több ember érhető el tevékenységünk során. Ugyancsak a zenei missziót segíti a megvásárolt tablat, mivel ezen tudjuk tárolni a kottákat, énekeket, így azok bárhol, bármikor használhatók.

Az evangélium terjesztését segítik elő a beszerzett bibliák, melyeket közösségi alkalmakor használhatunk.

Vizuális bemutatókra, vetítésekre ad lehetőséget a projektorvászon. Az alapítvány korábban beszerzett projektora így megfelelően, mobilisan használható.